Lees hier alles over de bedrijven die mijn sport mogelijk maken

Er bestaan meerdere mogelijkheden voor sponsoring. Ik stuur u mijn sponsorplan graag per mail toe.
Suppliers :

Fitness Fitland XL De Geus Langedijk 

is al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van onder andere sport en events in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Naast de huidige mogelijkheden die de locatie al biedt is de ambitie uitgesproken om binnen twee jaar met een wellnessresort en een hotel uit te breiden.
Wij stellen onze gasten centraal en streven naar excellente service. Ontdek alle activiteiten, faciliteiten en mogelijkheden op het gebied van inspanning, ontspanning, plezier, opvoeding/opleiding en gezondheid!
http://www.fit-land.nl/xl-degeus

Hide my bell

Alle boodschappen- en stads fietsen in ons land hebben wel een bel op het stuur. Logisch, in onze drukke straten en op onze overvolle fietspaden kun je bijna niet zonder. Toch zijn er ook een heleboel sportieve fietsers die niet aan zo’n ding moeten denken. Het ziet er niet uit, ‘profs hebben ook geen bel’ en het gaat ook nog eens ten koste van de aerodynamica.
Al die argumenten gaan niet op voor de HideMyBell. Die integreert de bel namelijk discreet in een stuurhouder voor Garmin-fietscomputers. Je ziet hem niet, maar je medeweggebruikers horen hem wel!
Bestel hem nu op : http://www.hidemybell.cc/nl/

Beukers Bike Centre

A BIKE BEHIND THE DIJK
Jarenlange ervaring op, en de liefde voor de fiets bij alle werknemersvanBeukers Bike Centre, zorgen ervoor dat je als fietsliefhebber aan het juiste adres bent in Petten. Onze medewerkers kunnen meepraten over “een strandrace met windkracht 7 tegen” , het beklimmen van een Alpencol” , een “hongerklop” krijgen, of over het rijden van een tourtocht, en voorzien je dan ook graag van advies! Dit, gecombineerd met een snelle en professionele werkplaatsservice, scherpe prijzen en zeer veel ervaring in fietsmetingen, zorgt er voor dat je je bij Beukers Bike Centre als fietsliefhebber thuis voelt! We nodigen je dan ook van harte uit om eens een bezoekje te brengen aan onze winkel!
http://www.beukersbikecentre.nl
Advertenties